FLYDENDE GØDNING FRA FARMERGØDNING

​Farmergødning leverer flydende gødning overalt i Danmark. Der er flere fordele ved at gødningen er flydende, og den meste indlysende er naturligvis, at det er let at gøde med, og at det ikke sviner. Det er derved nemt og praktisk, især som en nødløsning.

Akut gødningsbehov løses med flydende gødning

​Det kan ske, at dine planter og afgrøder får et akut behov for kvælstof, især i en vækstperiode, og her kan flydende gødning være med metode til at tilføre hurtigvirkende organiske gødninger. Ulempen er omvendt, at planterne tvinges til at optage den gødningen. Den anden ulempe er, at du fortsat kan blive nødt til at tilføje gødning, hvis det akutte behov for gødning fortsætter i en længere periode. 

Det er fragtfrit, hvis du bestiller paller med gødningen i flydende udgave til landfaste steder. Pallen må gerne indeholde forskellige produkter, og du må gerne gå sammen med andre om leveringen. Men det koster 400 kroner i fragt, hvis du bestiller mindre end en palle.

​Flydende gødning til udplantningsplanter

​Det sker også, at udplantningsplanter får akut behov for gødning, hvilket kan ske i forbindelse med, at planterne har brugt alle næringsstofferne i jorden. Det kan være, at planterne har udvokset potterne, eller det kan være, at jorden har haft en svag gødning. Læs mere her om almindelig økologisk gødning.

Såfremt der er længere tid til, at planterne skal plantes ud på det planlagte sted, bør de måske omplantes i større potter, men hvis det af praktiske hensyn ikke er muligt, eller hvis planterne snart skal udplantes, kan du med fordel gøde med flydende gødning.

Kontakt os og få et tilbud

Skriv gerne til os på e-mail erik@farmergoedning.dk, hvis du vil have et tilbud på gødning i flydende form, eller hvis du ønsker flere oplysninger. Du er naturligvis også velkommen til at ringe på telefon 98 64 71 22.

Farmergødning I/S
Toruphøjevej 56, Fjelsø Mark
9620 Aalestrup

Kontakt os

Farmergødning
​I/S. N/E. Mortensen

Toruphøjevej 56

Fjelsø Mark

9620 Aalestrup

CVR: 30449584

Kontakt os

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive eller ringe til os.