ØKOLOGISK GØDNING FRA FARMERGØDNING

​​​Køb din havegødning hos Farmergødning, i Vesthimmerland, nord for Viborg og Randers. Vi tilbyder organisk gødning i hele landet, der er fremstillet af næringsrige planter. Disse planter er lupiner/hestebønner, der er dyrket på godkendte økologiske landbrug. 

Økologisk gødning giver den helt rigtige næring overalt i haven, både på friland og i drivhuset, men det er også velegnet til boligens potteplanter.

Fri for spiredygtige ukrudtsfrø

​Økologisk gødning er naturligvis fri for spiredygtige ukrudtsfrø, og det svider ikke planterne og kan udstrøs i al slags vejr. Dog bør du ikke grave det ned, men det skal blot kultiveres med det øverste lag jord. Har du brug for plantejord? Læs mere om vores økologiske jord.

Du bør hovedsaligt benytte økologisk gødning de steder, hvor der er brug for kvælstof (det vil sige N). Denne havegødning indeholder mindre fosfor (det vil sige P) og kalium (det vil sige K), og skal derfor bruges de steder, hvor der i forvejen er gødet med fosfor og kalium.

Er du i tvivl om brug af økologisk gødning, hjælper vi gerne med vejledning i både vores egen organiske gødning, samt økologisk gødning generelt. Se alle vores fordelagtige priser på økologisk gødning, jord og og andre produkter.

​Havegødning bør tilføres i det tidlige forår

​Økologisk havegødning til blandt andet køkkenhaven, bør tilføres i det tidlige forår, for at opnå den fulde virkning i hele vækstperioden. Økogødningens næringsstoffer frigives derved i takt med planternes behov for næring. Det samme gør sig gældende med organisk gødning til prydhaven. Den bør også blot gødes en gang i hele vækstperioden. 

Blomsterbede, buske, hække og græsplæne bør ligesom køkkenhaven, gødes i det tidlige forår. Står du i den situation, at dine planter har brug for kvælstof her og nu, så læs mere om økologisk, flydende gødning her. 

Potteplanterne i boligen bør gødes på en anden måde. Du kan for eksempel putte den økologiske gødning i en tepose og lægge posen i bunden af potten. Derved har potteplanten gødning til resten af året, og du skal blot huske at vande den.

Få et uforpligtende tilbud på økologisk gødning

Skriv til os på erik@farmergoedning.dk, hvis du vil høre mere om økologisk gødning, eller hvis du ønsker et tilbud. Du kan også ringe på telefon 98 64 71 22. Vi leverer økologisk gødning i hele Danmark. Du kan også bestille din økologiske gødning nemt og hurtigt her.

Farmergødning I/S
Toruphøjevej 56, Fjelsø Mark
9620 Aalestrup

Kontakt os

Farmergødning
​I/S. N/E. Mortensen

Toruphøjevej 56

Fjelsø Mark

9620 Aalestrup

CVR: 30449584

Kontakt os

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive eller ringe til os.