ØKOLOGISK JORD FRA FARMERGØDNING

​​Farmergødning har et stor udvalg af økologisk jord, som vi leverer i hele Danmark. Vores økologiske jord er fremstillet af komposterede planter, og du kan benytte jorden til højbede og plantekasser. Vores plantejord er komposteret hjemme i Vesthimmerland i nærheden af Randers og Viborg, hvor vi også har mange kunder. Vores jord er 100% økologisk.

Du behøver ikke at udskifte jorden årligt

​Økologisk jord har i øvrigt en god struktur til at så og plante i, og når højbedet er etableret, skal du blot gøde en gang om året. Det behøver ikke at udskifte den økologiske jord i dine højbede hvert år, men du skal naturligvis sikre, at der er nok næring og en god struktur, i jorden.

Det organiske materiale i økologisk jord vil naturligvis blive nedbrudt, hvilket normalt medfører, at det bliver nødvendigt at tilføre nyt jord. Efter du har kultiveret jorden, kan du tilføje den nye jord - men det bør ikke ske efter kraftig regn.

Desuden bør du heller ikke gøde, før jordtemperaturen når omkring otte grader. Dog er jordtemperaturen normalt højere i et højbed, fordi det er hævet fra jorden.

​Paller med økologisk jord sendes fragtfrit

​Vi sender paller med økojord, fragtfrit til alle landfaste steder i Danmark. Pallen kan indeholde det samme produkt eller forskellige produkter, eksempelvis gødning. Desuden kan du gå sammen med andre om leveringen. Det koster derimod 400 kroner i fragt, hvis vi skal levere mindre end en palle.

Skriv til Farmergødning på e-mail erik@farmergoedning.dk, hvis du vil høre mere om økologisk jord, eller hvis du ønsker et tilbud. Du kan også ringe på telefon 98 64 71 22, så tager vi en snak om dit behov for økologisk plantejord. Ved du allerede hvad dit behov er, kan du nemt og hurtigt bestille din plantejord online. Vi rådgiver dig naturligvis også, hvis du har brug for dette - gå til vores kontaktside her

Farmergødning I/S
Toruphøjevej 56, Fjelsø Mark
9620 Aalestrup

Kontakt os

Farmergødning
​I/S. N/E. Mortensen

Toruphøjevej 56

Fjelsø Mark

9620 Aalestrup

CVR: 30449584

Kontakt os

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive eller ringe til os.