Økologisk Køkkenhave- og drivhusmuld 1000 Liter samt Have- og grøntsagsgødning

Bigbag: 1000 Liter + 5 liters spand, Mål: ca. 21 x 21 x 21 cm

Økologisk Køkkenhave- og drivhusmuld fra Farmergødning er fremstillet af komposterede planter og klar til at plante i. Mulden har en god struktur til køkkenhave- og drivhusplanter, og når køkkenhaven eller drivhuset er etableret skal der kun gødes en gang om året.

Du får 1 spand økologisk have- og grøntsagsgødning med i prisen

Produktdata

Køkkenhave- og drivhusmuld giver god vækst i drivhuset til blandt andet agurker, peberfrugter, tomater, jordbær, meloner og krydderurter. Til køkkenhaven er mulden velegnet til blandt andet gulerødder, radiser, kartofler, salat og spinat.

Farmergødning Køkkenhave- og drivhusmuld er nemt at have med at gøre. Du planter blot direkte i mulden eller blander det i din eksisterende jord. Mulden kan også bruges til større kummer, kar, højbede m.m.

Bemærk: Farmergødning Køkkenhave- og drivhusmuld er velegnet til plantning, men ikke til at så direkte i, da den økologiske gødning kan svide de små frø. Ønsker du at så direkte i køkkenhaven eller drivhuset, anbefaler vi at udlægge et lag Farmergødning såjord øverst.

Økologisk Køkkenhave- og drivhusmuld leveres i praktisk bigbag der kan genbruges til andre formål. Prisen er inklusiv alt – også levering.