Økologisk Højbedsmuld 1800 Liter samt Have- og grøntsagsgødning

Bigbag: 1800 Liter + 5 liters spand, Mål: ca. 21 x 21 x 21 cm

Økologisk Højbedsmuld fra Farmergødning leveret i bigbag. Økologisk Højbedsmuld fra Farmergødning er fremstillet af komposterede planter samt gødning i form af dybstrøelse fra økologiske køer. Mulden er klar til at plante i, har en god struktur, og når højbedet er etableret skal der kun gødes en gang om året. Det er ikke nødvendigt at skifte den økologiske højbedsmuld i dine højbede hvert år, men du bør naturligvis sikre, at der er nok næring til planterne og en god struktur i jorden.

Du får 1 spand økologisk have- og grøntsagsgødning med i prisen

Produktdata

Bemærk: Det organiske materiale i mulden vil over tid blive nedbrudt, hvilket normalt medfører, at det er nødvendigt at tilføre nyt muld til højbedet. Efter du har kultiveret mulden, kan du tilføje den nye muld – dette bør dog ikke ske efter kraftig regn. Desuden bør du heller ikke gøde, før temperaturen i jorden når over otte grader. Dog er jordtemperaturen normalt højere i et højbed, da det er hævet fra jorden.

Farmergødning højbedsmuld er velegnet til udplantning af etablerede planter, men ikke til at så direkte i, da den økologiske gødning kan svide de små frø. Ønsker du at så direkte i højbedet, anbefaler vi at lægge et lag Farmergødning såjord øverst.

Økologisk højbedsmuld i bigbag kan desuden benyttes i plantekasser.