Økologisk Højbedsmuld 1800 Liter samt Have- og grøntsagsgødning

Bigbag: 1800 Liter + 5 liters spand, Mål: ca. 21 x 21 x 21 cm

Økologisk Højbedsmuld fra Farmergødning leveret i bigbag. Økologisk Højbedsmuld er fremstillet af komposterede planter samt økologisk gødning. Blandingen er klar til at plante i. Mulden har en god struktur til højbedet og når højbedet er etableret skal der kun gødes en gang om året.

Du får 1 spand økologisk Have- og grøntsagsgødning med i prisen

Du behøver ikke at udskifte den økologiske muld i dine højbede hvert år, men du skal naturligvis sikre, at der er nok næring og en god struktur i mulden.

Produktdata

Bemærk: Det organiske materiale i mulden vil over tid blive nedbrudt, hvilket normalt medfører, at det er nødvendigt at tilføre nyt muld til højbedet. Efter du har kultiveret mulden, kan du tilføje den nye muld – dette bør dog ikke ske efter kraftig regn. Desuden bør du heller ikke gøde, før temperaturen i jorden når over otte grader. Dog er jordtemperaturen normalt højere i et højbed, da det er hævet fra jorden.

Farmergødning højbedsmuld er velegnet til udplantning af etablerede planter, men ikke til at så direkte i, da den økologiske gødning kan svide de små frø. Ønsker du at så direkte i højbedet, anbefaler vi at lægge et lag Farmergødning såjord øverst.

Økologisk højbedsmuld i bigbag kan desuden benyttes i plantekasser.