Guide

Økologisk Havegødning

Er du ude efter at starte eller styrke din haves jord? Så se vores store udvalg af faste gødningsprodukter. FARMERGØDNING’s Økologisk gødning er naturligvis fri for spiredygtige ukrudtsfrø.

Fast gødning er et indgreb med henblik på langvarig forbedring af haven.

Hos FARMERGØDNING tilbyder vi et unikt produkt, nemlig komposteret hønsegødning. Ønsker du viden om hvorfor vi gør det, så klik her

Hvordan gør jeg?

Et fast gødningsprodukt tilsættes til jorden i starten af foråret for at opnå den fulde virkning af produktet. Du bør ikke grave det ned, men blot kultivere gødningen med det øverste lag jord.

Er du i situationen hvor dine planter har brug for akut næring, bør du kigge på vores flydende gødningsprodukter.

Økologisk havegødning

Økologisk Flydende gødning

Flydende gødning er et effektivt produkt til at styrke en have med akut brug for næring. Flydende gødning er derfor ikke en permanent løsning.

Hvordan gør jeg?

Bland gødningen op med vand. Derefter spredes blandingen på jorden omkring dine næringsmanglende planter. Ryst dunken før brug. Se dosering på individuelle produkter.

Ønsker du at starte en have op eller at forbedre jorden i din allerede startede have og du ikke har akut brug for næring til dine planter, bør du se vores økologiske faste gødningsprodukter.

Obs. Produktet er naturbaseret og kan derfor have en stærk lugt. Det anbefales derfor at man opbevare produktet tørt og i skygge.

Flydende økologisk gødning

Økologisk Jord

FARMERGØDNING’s økologiske jordprodukter er en perfekt grundsten til en sund, højbed, plantekasse, eller stuens potteplanter. Vores jordprodukter er lavet økologiske ingredienser.

Hvordan gør jeg?

Jorden tilføjes direkte til bed eller potte og behøver ikke udskiftes, men skulle jorden blive udpint, kan et fast- eller flydende gødningsprodukt, styrke og nære jorden.

Se vores produkter for at finde det rigtige match til præcis det du behøver.

Økologisk muldjord