Kontakt

Er du erhvervskunde

Så kontakt os på mail eller telefon. Hvis det er første gang du kontakter os på mail så husk:
navn, adresse, telefon, CVR og firmanavn.

Nels Mortensen

CEO og salgchef
27 52 71 53

info@farmer­goedning.dk

Thomas Ulsted Sørensen
Kontor og naturfaglig medarbejder
27 11 96 79

tus@farmer­goedning.dk

Mikael Bruhn
Produktions­ medarbejder

53 54 35 91

Er du privatkunde

Hvis du har spørgsmål, eller står med et problem angående køb af produkt, levering, eller andet, så Kontakt vores samarbejdspartner

Her kan du være sikker på at alle dine spørgsmål som privat køber, bliver besvaret professionelt. Kontakt dem på telefon, livechat eller mail via linket ovenfor.

Ofte stillede spørgsmål

FARMERGØDNING tilbyder en række forskellige typer jord med forskellige formål. Du kan finde alt fra plantejord, så- og priklejord, pottemuld, til drivhusmuld og krydderurtejord.

Mener du ikke at nogle af disse produkter, passer til din situation?

Eller har du yderligere spørgsmål, så kontakt os på mail eller telefon.

Hønsegødning direkte fra hønsegården, er rig på ammonium. Det er en binding af kvælstof, som er svær for planter at optage. Det betyder at planter skal bruge energi for at nedbryde det, før de kan udnytte kvælstoffet. Ved at kompostere hønsegødningen, får man transformeret kvælstofbindingen fra ammonium til nitrat. Nitrat er nemt for planter at optage og man får derfor et meget mere effektivt næringstilførende produkt. Ønsker du en detaljeret figur over komposteringsprocessen kan du se det her.

Kemisk-figur-reaktion

Nej det er der ikke, vi får løbende kontrolleret vores produkter for skadeligt indhold. Dette inkludere PFAS.

Hvis du er i tvivl om hvad du skal bruge til netop din situation så se vores guide. Hvis det ikke besvare dine spørgsmål, så kontakt os på mail eller telefon.

Hvert produkt vil have sin egen guide. Når det kommer til sikkerhed, så findes der et datablad på hvert produkt. De kan alle findes på hjemmesiden her.