Økologisk Højbedsmuld 1800 Liter

Bigbag: 1800 Liter

Økologisk Højbedsmuld fra Farmergødning leveret i bigbag. Økologisk Højbedsmuld er fremstillet af komposterede planter samt økologisk gødning. Blandingen er klar til at plante i. Mulden har en god struktur til højbedet og når højbedet er etableret skal der kun gødes en gang om året. Vi anbefaler at gøde med Farmergødnings økologiske hønsegødning enten i form af piller eller som granulat.

Det er ikke nødvendigt at skifte den økologiske højbedsmuld i dine højbede hvert år, men du bør naturligvis sikre, at der er nok næring til planterne og en god struktur i jorden.

Produktdata

Bemærk: Det organiske materiale i mulden vil over tid blive nedbrudt, hvilket normalt medfører, at det er nødvendigt at tilføre nyt muld til højbedet. Efter du har kultiveret mulden, kan du tilføje den nye muld – dette bør dog ikke ske efter kraftig regn. Desuden bør du heller ikke gøde, før temperaturen i jorden når over otte grader. Dog er jordtemperaturen normalt højere i et højbed, fordi det er hævet fra jorden.

Farmergødning højbedsmuld er velegnet til udplantning af etablerede planter, men ikke til at så direkte i, da den økologiske gødning kan svide de små frø. Ønsker du at så direkte i dit økologiske højbed, anbefaler vi at lægge et lag Farmergødning såjord øverst.