Økologisk Køkkenhave- og drivhusmuld 1800 Liter

Bigbag: 1800 Liter

Økologisk Køkkenhave- og drivhusmuld fra Farmergødning er fremstillet af komposterede planter og klar til at plante i. Mulden har en god struktur, og når køkkenhaven eller drivhuset er etableret, skal der kun gødes en gang om året. Vi anbefaler at gøde med Farmergødnings økologiske hønsegødning enten i form af piller eller som granulat.

Køkkenhave- og drivhusmuld giver god vækst i drivhuset til blandt andet agurker, peberfrugter, tomater, jordbær, meloner og krydderurter. Til køkkenhaven er mulden velegnet til blandt andet gulerødder, radiser, kartofler, salat og spinat.

Farmergødning Køkkenhave- og drivhusmuld er nemt at have med at gøre. Du planter blot direkte i mulden eller blander det i din eksisterende jord. Mulden kan også bruges til større kummer, kar, højbede m.m.

Produktdata

Bemærk: Farmergødning Køkkenhave- og drivhusmuld er velegnet til udplantning af etablerede planter, men ikke til at så direkte i, da den økologiske gødning kan svide de små frø. Ønsker du at så direkte i køkkenhaven eller drivhuset, anbefaler vi at udlægge et lag Farmergødning såjord øverst.

Økologisk Køkkenhave- og drivhusmuld leveres i praktisk bigbag der kan genbruges til andre formål. Prisen er inklusiv alt – også levering.